Cautare

14025 de rezultate pentru "paralel are loc si o ancheta a tribunalului militar" (2.98 secunde)
O coloana mixta de autovehicule romano-afgana, care efectua o misiune pe autostrada A1, Kandahar-Kabul, a fost atacata cu un dispozitiv exploziv improvizat sambata, in jurul orelor 8,30 (ora Romaniei).
Adunarea Parlamentara a NATO:
Intalnire cu Gabriel Fatu pe scena Cercului Militar National Gabriel Fatu, producatorul spectacolului si interpretul unuia din rolurile principale din "Ma mut la tata?", care detine si functia de consilier general al Capitalei, va putea fi vazut, alaturi de colegul sau Andreas Petrescu, de fanii sai pe 2 Iunie, la Cercul Militar National, in piesa ce continua actiunea din "Ma mult la mama", dar si in aceasta seara, in emisiunea "Week-end Show", pe TVH.
Magda Marincovici) Anual, in Romania, se fac aproximativ 2.000 de ecoendoscopii, iar in Franta, 65.000 Bolile pancreasului trebuie tratate in centre de excelenta care sa aiba specialisti cu expertiza necesara fiecare in domeniul lui, a subliniat prof.
Ei se vor feri sa vorbeasca insa despre aceste incidente, deoarece ar fi trimisi la comisiile de reevaluare a capacitatii lor de zbor, iar in cazul pilotilor militari exista si interdictia de a divulga situatiile speciale intalnite.
Un documentar video al Radio Romania a fost selectat de juriul Festivalului International al Filmului Istoric si Militar din Polonia pentru participarea in competitia desfasurata la Varsovia, ce va desemna, la mijlocul lunii septembrie, cele mai bune productii care au subiecte militare.
Noul manager al Spitalului Judetean de Urgenta Suceava este de joi doctorul militar col. ... Acesta a preluat functia dupa ce fostul director, Florin Filip, si-a dat demisia miercuri, in nici o saptamana de activitate. Spitalul din Suceava este un focar de coronavirus si 200 de cadre medicale sunt infectate.
Pandemia e si a femeilor pe care statul le obliga sa nasca impotriva voinței lor. ... In ultima saptamana, organizația non-guvernamentala Centrul FILIA a contactat 112 spitale din Romania. ... Pandemia si un ordin militar tocmai le luase dreptul femeilor din Romania de a face avort la cerere.
Ministrul Apararii Nationale, Vasile Dincu, a anuntat ca MApN intentioneaza lansarea unui proiect privind stagiul militar voluntar.
Un militar rus a murit din cauza radiatiilor de la Cernobil. Potrivit datelor publicate de Serviciul Medical Militar al Federatiei Ruse, a fost constatat primul deces al unui soldat rus cauzat de radiatiile primite la Cernobil.
Seful statului a fost operat sambata la Spitalul Militar Central si lucrurile au mers, din fericire pentru toata lumea, bine. ... Nu acelasi lucru s-ar putea spune si despre medicii care au facut declaratiile de dupa.
FARCAS In articolul de saptamana trecuta am inclus marturiile capitanului comandor in retragere Mihai Barbutiu, privind doua intalniri dramatice pe care le-a avut, ca pilot militar, cu obiecte zburatoare neidentificate.
'O informatie trecuta, din motive care ne scapa, mai degraba neobservata in presa, in ziua eliberarii din arest a lui Dan Diaconescu merita, credem noi, toata atentia, pentru ca releva un tablou socant al justitiei mioritice.
Un accident aviatic in care si-au pierdut viata 61 de pasageri, majoritatea belgieni. Printre morti s-au numarat si functionari ai Comisiei Europene, inclusiv consulul Ambasadei Belgiei la Bucuresti. Asta s-a intamplat in martie 1995, in comuna ilfoveana Balotesti.
In ultimele doua numere ale Cotidianului Replica de Constanta am sesizat neregulile inregistrate in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, din momentul in care conducerea institutiei a fost preluata de Petrica Miu.
2013 a oferit mai multe momente ce pana acum pareau doar o fantezie. Copos a renuntat la Rapid, Borcea a renuntat la Dinamo iar Gigi Becali a ajuns la puscarie, disparand din peisajul fotbalistic.
Judecatoarea Tribunalului Valcea, Mariana Ciorei, a fost desemnata ca presedinte al Biroului Electoral Judetean de Circumscriptie (BEJC) pentru referendumul national pentru demiterea presedintelui Romaniei, Traian Basescu. Referendumul va avea loc pe 19 mai, prin tragere la sorti.
10 evenimente care au marcat fotbalul romanesc in 2013 Anul 2013 a fost unul tumultuos pentru fotbalul romanesc, cu putine performante pe plan sportiv, dar presarat cu probleme organizatorice la nivelul Ligii I, schimbari la varful LPF si numeroase dueluri in justitie.
Iataganul turcesc ia locul sabiei lui Damocles Marius Avram si Caius Chiorean, intr-o convorbire cu profesorul Tasin Gemil (Continuare) O alta posibila lovitura de stat, fatala pentru Erdogan Sinteza:
Administratorul parcarilor cu plata, SC Cronos Impex SRL, a solicitat in instanta suspendarea investitiei demarate de municipalitate in mijlocul Baniei. Colac peste pupaza, intr-un alt proces, expertii contabili au stabilit ca Primaria Craiova a prejudiciat SC Cronos cu aproape 30 de miliarde de lei.
google-analytics.com